Sisällöntuotanto

”Markkinoinnissa kohderyhmää puhutteleva, kiinnostava sekä koukuttava sisältö on äärimmäisen ratkaisevassa roolissa.”

Mitä on sisällöntuotanto? Sisällöntuotanto on asiakaslähtöistä markkinointia. Sisällöntuotannossa tuotetaan yritysten asiakkaita kiinnostavaa ja palvelevaa sisältöä. Sisältö itsessään määräytyy yrityksen ja sen asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Mitä on sisältö?

Sisältö tarkoittaa sisällöntuotannon yhteydessä tekstiä, kuvaa, ääntä sekä videomateriaalia. Sisällöntuottaja on henkilö, yritys tai taho, joka tuottaa sisältöjä sisältömarkkinoinnin tarpeisiin. Markkinoinnissa kohderyhmää puhutteleva, kiinnostava sekä koukuttava sisältö on äärimmäisen ratkaisevassa roolissa.

Content is king – Tarkkaan suunniteltu sisältö on verkkosivujen ydin

Suunnitelmallinen sisällöntuotanto on kotisivujen toimivuuden sekä markkinoinnin ydin. Sisällöntuotanto vaikuttaa myös siihen, miten yritys löytyy internetistä siihen liittyvien hakusanojen avulla. Sisällöntuotantoon kannattaa siis panostaa merkittävästi.

Tarvitset mitä tahansa sisällöntuotantoa, Digijeti vastaa tarpeisiisi. Tuotamme yrityksellesi kaiken sisällön, aina visuaalisesta sisällöstä lähtien – kuvat ja videot unohtamatta erilaisia tekstisisältöjä. Yritykset tarvitsevat sisältöä kotisivuilleen, kotisivujen blogiin, sosiaalisen median eri kanaviin sekä uutiskirjeisiin – me tuotamme kaiken tämän.

Teemme asiantuntevaa ja hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa 
yrityksellenne – blogiin, verkkosivuille sekä tiedotteisiin. Tuotamme laadukkaat kuva- ja tekstisisällöt erilaisille organisaatioille.

DigiJeti-logo-white

Miksi valita Digijeti?

  1. Henkilökohtaista räätälöityä palvelua – olemme pieni ja ketterä toimija, jonka toiminnalla on kasvot ja suorat puhelinnumerot.

  2. Kokemukseen perustuvaa edelläkävijyyttä – monipuolinen kokemuksemme käytännön liiketoiminnasta kuluttaja- ja B2B-kaupan parissa auttaa meitä ymmärtämään liiketoiminnallisia tarpeitasi keskimääräistä digitoimistoa paremmin.

  3. Läpinäkyvää asiantuntijapalvelua – yhteistyö kanssamme on läpinäkyvää ja selkeästi mittaroitua. Tiedät, mihin rahasi menevät ja mitä saat vastineeksi.

  4. Tulosohjautuvaa tukea – tuottamamme data-analytiikka auttaa yritystäsi maksimoimaan markkinointipanostuksillesi parhaan mahdollisen sijoitetun pääoman tuoton.

  5. Asiakas toiminnan keskiössä – työkalumme ovat digitaalisia, mutta toimintamme inhimillistä. Palvelu perustuu henkilökohtaiseen palveluun kasvokkain ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön.

Ota Yhteyttä

Yhteydenottopyyntö