DigiJeti-logo-black

Digitaalinen markkinointi

”Saamme yrityksesi n√§kyville verkossa, joka n√§kyy konkreettisesti kasvaneina myyntilukuina.”

Digimainonta ja markkinointityökalut ovat Digijetin ydinosaamista. Asiakaslupauksemme on, että saamme yrityksesi näkyville verkossa, joka näkyy konkreettisesti kasvaneina myyntilukuina. Liiketoiminnallinen perusta yhteistyölle Digijetin kanssa perustuu siihen, että se tuottaa enemmän kuin maksaa.

Digijetistä pitkäaikainen kumppani

Digitaalisessa mainonnassa arvostamme pitkäaikaista yhteistyötä, joka mahdollistaa mainosten ja kampanjoiden optimoinnin. Mikäli yrityksesi sivustolla ei ole jo tarvittavat markkinoinnin työkalut integroituna ja määriteltyinä, hoidamme sen kuntoon ihan ensimmäisenä. Tämän jälkeen lähdemme yhteistyössä määrittelemään yrityksellesi ja budjetillesi sopivia kanavia ja kampanjoita. Julkaisun jälkeen seuraamme kampanjoiden suorituskykyä ja teemme tarvittavia optimointeja osumatarkkuuden parantamiseksi.

Markkinointia kaikissa kanavissa

Digitaalisten työkalujen vauhdittamassa liiketoiminnassa etumatka kilpailijoihin vaatii jatkuvaa hereillä oloa ja panostusta. Digitaalisten myynti- ja markkinointityökalujen määrä on kasvanut räjähdysmäisesti. Esimerkiksi viimeisen kymmenen vuoden aikana MarTech-työkalujen määrä on kasvanut yli 5000 prosenttia. Tässä ympäristössä pelkkä yrityksesi tarpeeseen täsmäävien työkalujen hahmottaminen vaatii osaamista ja ammattitaitoa niiden oikeasta käytöstä puhumattakaan.

Hallitsemme kaikki digitaalisen mainonnan kanavat ja erityisesti google mainonta on vahvuusaluettamme. Vahvaan kumppaniverkostoomme nojaten pystymme ottamaan vastaan laajojakin teknisesti haastavia projekteja. Ota yhteyttä lomakkeella tai puhelimitse, niin keskustellaan tarkemmin tilanteestasi ja tarpeestasi.

DigiJeti-logo-white

Miksi valita Digijeti?

  1. Henkilökohtaista räätälöityä palvelua Рolemme pieni ja ketterä toimija, jonka toiminnalla on kasvot ja suorat puhelinnumerot.

  2. Kokemukseen perustuvaa edell√§k√§vijyytt√§ ‚Äď monipuolinen kokemuksemme k√§yt√§nn√∂n liiketoiminnasta kuluttaja- ja B2B-kaupan parissa auttaa meit√§ ymm√§rt√§m√§√§n liiketoiminnallisia tarpeitasi keskim√§√§r√§ist√§ digitoimistoa paremmin.

  3. L√§pin√§kyv√§√§ asiantuntijapalvelua ‚Äď yhteisty√∂ kanssamme on l√§pin√§kyv√§√§ ja selke√§sti mittaroitua. Tied√§t, mihin rahasi menev√§t ja mit√§ saat vastineeksi.

  4. Tulosohjautuvaa tukea ‚Äď tuottamamme data-analytiikka auttaa yrityst√§si maksimoimaan markkinointipanostuksillesi parhaan mahdollisen sijoitetun p√§√§oman tuoton.

  5. Asiakas toiminnan keski√∂ss√§ ‚Äď ty√∂kalumme ovat digitaalisia, mutta toimintamme inhimillist√§. Palvelu perustuu henkil√∂kohtaiseen palveluun kasvokkain ja pitk√§j√§nteiseen yhteisty√∂h√∂n.

Ota Yhteyttä

Yhteydenottopyyntö