Yritysesittely

Digijeti on suomalaisen PK yrityksen paras kaveri digitaalisessa näkyvyydessä”

Saat meiltä sitoutunutta, henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua, joka varmistaa menestymisesi digitaalisessa viidakossa. Kuljemme kanssasi huipulle ja valitsemme yhdessä yrityksellesi parhaiten toimivan reitin sinne.

Valttejamme ovat syvä ymmärrys maahantuonnista, B2B kaupasta, kuluttajakaupasta, verkkokaupasta, digitaalisesta kehityksestä ja tietenkin kilpailuedun rakentamisesta uusinta markkinointiteknologiaa hyödyntäen. Konkreettisesti yhteistyö kanssamme auttaa yritystäsi myymään enemmän pienemmällä vaivalla. Teemme myös markkinointiponnistuksista mitattavia, jolloin voit konkreettisesti nähdä yhteisten ponnisteluittemme tulokset. Meidän kanssamme markkinointibudjetti ei ole kuluerä, vaan investointi, jonka tulee tuottaa enemmän kuin se maksaa.

Autamme yritystäsi menestymään esimerkiksi seuraavilla alueilla:

 1. Digitaalinen markkinointi

Räätälöimme yrityksesi tarpeisiin sopivat markkinointiteknologiat tuhansien työkalujen valikoimasta ja määrittelemme ne palvelemaan liiketoimintaasi saumattomasti.

 1. Verkkosivut yrityksellesi

Olipa tarpeesi yksinkertaiset informatiiviset kotisivut tai myyntejä ja liidejä automaattisesti tuottava koneisto verkossa, saat Digijetiltä visuaalisesti näyttävät ja oikein mitoitetut verkkosivut jokaiseen tarpeeseen.

 1. Verkkokauppa

Rakennamme verkkokauppakokonaisuuksia, jotka erinomaisen ostokokemuksen tuottavan verkkokauppasivuston lisäksi sisältävät tuloksellisen verkkokauppaliiketoiminnan mahdollistavat digitaalisen markkinoinnin työkalut.

 1. Sisällöntuotanto

Teemme asiantuntevaa ja hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa 
yrityksellenne – blogiin, verkkosivuille sekä tiedotteisiin. Tuotamme laadukkaat kuva- ja tekstisisällöt erilaisille organisaatioille.

 1. Valo- ja videokuvaus

Kuva- ja videotuotannot avaimet käteen -periaatteella

 1. Graafinen suunnittelu

Vangitsevat visuaaliset elementit ovat avain asiakkaasi huomioon. Graafiset suunnittelijamme laativat brändi-ilmeeseenne sopivat visuaaliset elementit logoista infograafeihin tai tarvittaessa vaikka kokonaan uuden graafisen ilmeen yrityksellenne.

Oletko valmis nostamaan yrityksesi näkyvyyden uusille huipuille? Mikäli haluat lisätä myyntiäsi tehokkaalla ja mittaroitavalla tavalla nykyaikaisia markkinointiteknologioita hyödyntäen, olemme palveluksessanne. Ota yhteyttä ja kerro meille tavoitteistanne, niin me kerromme, miten digitaaliset työkalut voivat tehdä matkastanne helpomman.

DigiJeti-logo-white

Miksi valita Digijeti?

 1. Henkilökohtaista räätälöityä palvelua – olemme pieni ja ketterä toimija, jonka toiminnalla on kasvot ja suorat puhelinnumerot.

 2. Kokemukseen perustuvaa edelläkävijyyttä – monipuolinen kokemuksemme käytännön liiketoiminnasta kuluttaja- ja B2B-kaupan parissa auttaa meitä ymmärtämään liiketoiminnallisia tarpeitasi keskimääräistä digitoimistoa paremmin.

 3. Läpinäkyvää asiantuntijapalvelua – yhteistyö kanssamme on läpinäkyvää ja selkeästi mittaroitua. Tiedät, mihin rahasi menevät ja mitä saat vastineeksi.

 4. Tulosohjautuvaa tukea – tuottamamme data-analytiikka auttaa yritystäsi maksimoimaan markkinointipanostuksillesi parhaan mahdollisen sijoitetun pääoman tuoton.

 5. Asiakas toiminnan keskiössä – työkalumme ovat digitaalisia, mutta toimintamme inhimillistä. Palvelu perustuu henkilökohtaiseen palveluun kasvokkain ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön.

Ota Yhteyttä

Yhteydenottopyyntö