DigiJeti-logo-black

Verkkokaupat

”suositut WooCommerce -ja Shopify-verkkokaupat ovat ydinosaamisaluettamme.”

Etenkin suositut WooCommerce- ja Shopify-verkkokaupat ovat ydinosaamisaluettamme, mutta saat kauttamme apua myös syvällisempää teknistä osaamista vaativiin projekteihin. Esimerkiksi täysin custom toteutuksena web app teknologialla toteutettu verkkokauppa onnistuu, jos se liiketoiminnallisesti on yrityksellesi perusteltu ratkaisu.

Räätälöidyt verkkokaupat

Verkkokauppojen kehittämisessä huomioimme aina loppuasiakkaiden lisäksi kauppiaan tarpeet sekä tuotteiden ja toimialan mahdolliset erityispiirteet. Kustannustehokkuus syntyy mitoittamalla verkkokaupparatkaisu tarvetta vastaavalla tavalla. Etenkin perinteistä kivijalkaliiketoimintaa verkkoon laajennettaessa järkevä tapa lähteä liikkeelle on saada verkkokauppa tehokkaasti auki ja kehittää sivustoa saadun vasteen ja asiakaskokemusten perusteella.

Verkkokauppa on paljon muutakin kuin pelkkä alusta

Verkkokauppa tarjoaa paljon mahdollisuuksia, mutta tuo verkkokauppaa aloittavalle yritykselle mukanaan myös täysin uudenlaisia haasteita. Oikein mitoitettu ja tehokkaasti toimiva verkkokauppasivusto on tärkeä, muta yksinään riittämätön työkalu menestyvälle verkkokauppaliiketoiminnalle. Kokeneena verkkokauppayrittäjänä ja B2B myynnin ammattilaisena pystyn auttamaan verkkokauppaa aloittelevaa yritystä pelkkään web kehitykseen keskittyvää firmaa kokonaisvaltaisemmin.

Verkkokaupoissa erittäin oleellinen puoli on nykyaikaisen myynnin ja markkinoinnin mahdollistava markkinointiteknologia ja sen integroiminen osaksi verkkokaupparatkaisua. Digitaalinen markkinointi on yksi Digijetin ydinosaamisalueita, joten voit luottaa, että konversioseurannat ja markkinointi-integraatiot ovat uudessa verkkokaupassasi kohdillaan.

DigiJeti-logo-white

Miksi valita Digijeti?

  1. Henkilökohtaista räätälöityä palvelua – olemme pieni ja ketterä toimija, jonka toiminnalla on kasvot ja suorat puhelinnumerot.

  2. Kokemukseen perustuvaa edelläkävijyyttä – monipuolinen kokemuksemme käytännön liiketoiminnasta kuluttaja- ja B2B-kaupan parissa auttaa meitä ymmärtämään liiketoiminnallisia tarpeitasi keskimääräistä digitoimistoa paremmin.

  3. Läpinäkyvää asiantuntijapalvelua – yhteistyö kanssamme on läpinäkyvää ja selkeästi mittaroitua. Tiedät, mihin rahasi menevät ja mitä saat vastineeksi.

  4. Tulosohjautuvaa tukea – tuottamamme data-analytiikka auttaa yritystäsi maksimoimaan markkinointipanostuksillesi parhaan mahdollisen sijoitetun pääoman tuoton.

  5. Asiakas toiminnan keskiössä – työkalumme ovat digitaalisia, mutta toimintamme inhimillistä. Palvelu perustuu henkilökohtaiseen palveluun kasvokkain ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön.

Ota Yhteyttä

Yhteydenottopyyntö