Verkkosivut Yritykselle

”Visuaalisesti miellyttävät ja yksilöllisesti toteutetut verkkosivut ovat osa tämän päivän asiakaskokemusta.”

Verkkosivut ovat yrityksesi digitaalinen julkisivu. Ensivaikutelmasta ollaan kahta mieltä. Verkkosivuissa ensivaikutelma on tärkeimpiä tai jopa tärkein tekijä. Visuaalisesti miellyttävät ja yksilöllisesti toteutetut sivut ovat osa tämän päivän asiakaskokemusta ja luovat hyvän pohjan asiakkaan kanssa vuorovaikuttamiselle ennen kuin sanaakaan on vaihdettu.

Verkkosivut räätälöitynä

Verkkosivut ovat enemmän kuin vain yrityksesi käyntikortti verkossa. Vaikka tarpeesi olisi vain yksinkertainen yhden sivun sivusto, kannattaa liiketoimintakäyttöön suunnitelluille verkkosivuille aina lisätä vähintään perustason digimarkkinoinnin työkalut. Käytännössä tämä tarkoittaa analytiikkatyökaluja ja esimerkiksi sosiaalisen median markkinointia tukevia integraatioita. Yhdessä keskustellen löydämme varmasti kustannustehokkaan ja tuloksellisen tulokulman sinun ja yrityksesi tarpeeseen.

Hakukoneoptimointi on ensiarvoisen tärkeää

Hakukoneoptimointi (SEO) ja sitä tukeva sisällöntuotto ovat huomionarvoisen tärkeitä elementtejä verkkosivuprojekteissa. Joskus myös vanhat sivut voidaan elvyttää pelkästään sisältöjä päivittämällä. Sisältöjä ei tule kuitenkaan kirjoittaa vain hakukoneille. Kiinnostavat ja helppolukuiset sisällöt vaikuttavat suoraan sivuston käyttäjäkokemukseen ja konversioprosentteihin. Sisällöntuotto on tyypillisesti verkkosivuprojektin yksi merkittävimpiä pullonkauloja ja siihen tulee varautua jo verkkosivuprojektin alkumetreillä. Tarpeesi mukaan voit joko jättää sisältöjen luomisen Digijetin huoleksi tai tuottaa tarvittavat sisällöt itse.

DigiJeti-logo-white

Miksi valita Digijeti?

  1. Henkilökohtaista räätälöityä palvelua – olemme pieni ja ketterä toimija, jonka toiminnalla on kasvot ja suorat puhelinnumerot.

  2. Kokemukseen perustuvaa edelläkävijyyttä – monipuolinen kokemuksemme käytännön liiketoiminnasta kuluttaja- ja B2B-kaupan parissa auttaa meitä ymmärtämään liiketoiminnallisia tarpeitasi keskimääräistä digitoimistoa paremmin.

  3. Läpinäkyvää asiantuntijapalvelua – yhteistyö kanssamme on läpinäkyvää ja selkeästi mittaroitua. Tiedät, mihin rahasi menevät ja mitä saat vastineeksi.

  4. Tulosohjautuvaa tukea – tuottamamme data-analytiikka auttaa yritystäsi maksimoimaan markkinointipanostuksillesi parhaan mahdollisen sijoitetun pääoman tuoton.

  5. Asiakas toiminnan keskiössä – työkalumme ovat digitaalisia, mutta toimintamme inhimillistä. Palvelu perustuu henkilökohtaiseen palveluun kasvokkain ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön.

Ota Yhteyttä

Yhteydenottopyyntö