DigiJeti-logo-black

Valo- ja videokuvaus

”Nettisivut eivät ole mitään ilman valokuvia tai toimivaa videosisältöä.”

Ihmiset ovat visuaalisia ja ensivaikutelma verkkosivuista tulee usein valokuvien ja nettisivuilla olevien videoiden kautta. Sen vuoksi valokuvilla ja videoilla on erittäin suuri merkitys nettisivuilla. Verkkosivuille tuleva ihminen syventyy vasta videoiden ja valokuvien jälkeen nettisivuilla oleviin teksteihin. Kun valokuvat, videot ja nettisivujen teksti ovat synkassa keskenään, verkkosivuista saadaan kokonaisuutena houkuttelevat.

Kokonaisvaltaista palvelua

Digijeti pystyykin tarjoamaan yrityksellesi verkkosivut täydellisenä pakettina, juuri sinulle räätälöidyin kuvien ja videoiden kanssa. Ammattilaisen, juuri sinun tarpeeseen ottamat kuvat ja tekemät videot antavat sinun nettisivuista myös ammattimaisen kuvan, jonka vuoksi asiakkaasi on helppoa ostaa juuri sinulta. Asian voi ajatella myös päinvastoin – huonot kuvat antavat omasta yrityksestäsi myös valitettavan kehnon kuvan. 

Näiden asioiden vuoksi verkkosivut kannattaa ajatella kuvien ja muiden sisältöjen suhteen kokonaisuutena. Kuvat ovat niin sanottu sisäänheittotuote, jota verkkosivujesi muu sisältö täydentää täydellisesti. Houkutteleva kokonaisuus ja viimeisen päälle hiottu brändi-ilme nettisivuilla ovat yrityksesi käyntikortti verkossa.

Entä jos tarvitsetkin vain pelkää videokuvaa tai erinomaisia valokuvia? Nekin sinulle hoitaa Digijeti, ota meihin yhteyttä, järjestämme nekin. Jos haluat verkkosivuillesi videoiden ja valokuvien sijaan esimerkiksi piirroksia, nekin onnistuvat Digijetin kautta – koska onhan Digijeti täyden palvelun digitoimisto.

DigiJeti-logo-white

Miksi valita Digijeti?

  1. Henkilökohtaista räätälöityä palvelua – olemme pieni ja ketterä toimija, jonka toiminnalla on kasvot ja suorat puhelinnumerot.

  2. Kokemukseen perustuvaa edelläkävijyyttä – monipuolinen kokemuksemme käytännön liiketoiminnasta kuluttaja- ja B2B-kaupan parissa auttaa meitä ymmärtämään liiketoiminnallisia tarpeitasi keskimääräistä digitoimistoa paremmin.

  3. Läpinäkyvää asiantuntijapalvelua – yhteistyö kanssamme on läpinäkyvää ja selkeästi mittaroitua. Tiedät, mihin rahasi menevät ja mitä saat vastineeksi.

  4. Tulosohjautuvaa tukea – tuottamamme data-analytiikka auttaa yritystäsi maksimoimaan markkinointipanostuksillesi parhaan mahdollisen sijoitetun pääoman tuoton.

  5. Asiakas toiminnan keskiössä – työkalumme ovat digitaalisia, mutta toimintamme inhimillistä. Palvelu perustuu henkilökohtaiseen palveluun kasvokkain ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön.

Ota Yhteyttä

Yhteydenottopyyntö