DigiJeti-logo-black

Pienimaalikauppa.fi

Digijeti.fi referenssi pieni maalikauppa

Pieni Maalikauppa on Helsingissä, Tampereella ja verkossa toimiva maalien ja maalaustarvikkeiden erikoisliike. Pieni Maalikauppa edustaa laadukkaita, ekologisia ja uskomattomasta värikylläisyydestään tunnettuja FARROW & BALL maaleja. FARROW & BALL on perinteikäs, englantilainen maali- ja tapettivalmistaja. Vuonna 2010 Farrow & Ball siirtyi, ensimmäisten joukossa, öljypohjaisen maalien valmistuksesta täysin vesipohjaisten maalien valmistuksen, tekemättä kuitenkaan kompromissia maalien kestävyydessä. Ympäristöystävälliset Farrow & Ball maalit ovat 100 % vesipohjaisia. Ne ovat lähes hajuttomia ja niiden VOC-arvot ovat minimaalisia, joten niitä on miellyttävää ja turvallista käyttää.

Digijeti toteutti Pienen Maalikaupan verkkosivu-uudistuksen ja uuden verkkokaupan. Lisäksi Digijeti tekee Pienen Maalikaupan Google Ads -mainonnan.

DigiJeti-logo-white

Miksi valita Digijeti

  1. Henkilökohtaista räätälöityä palvelua – olemme pieni ja ketterä toimija, jonka toiminnalla on kasvot ja suorat puhelinnumerot.

  2. Kokemukseen perustuvaa edelläkävijyyttä – monipuolinen kokemuksemme käytännön liiketoiminnasta kuluttaja- ja B2B-kaupan parissa auttaa meitä ymmärtämään liiketoiminnallisia tarpeitasi keskimääräistä digitoimistoa paremmin.

  3. Läpinäkyvää asiantuntijapalvelua – yhteistyö kanssamme on läpinäkyvää ja selkeästi mittaroitua. Tiedät, mihin rahasi menevät ja mitä saat vastineeksi.

  4. Tulosohjautuvaa tukea – tuottamamme data-analytiikka auttaa yritystäsi maksimoimaan markkinointipanostuksillesi parhaan mahdollisen sijoitetun pääoman tuoton.

  5. Asiakas toiminnan keskiössä – työkalumme ovat digitaalisia, mutta toimintamme inhimillistä. Palvelu perustuu henkilökohtaiseen palveluun kasvokkain ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön.

Ota Yhteyttä

Yhteydenottopyyntö