Kampaamo liike

digijeti.fi referenssi kampaamo liike

Parturi-kampaamo Liike on laadukas, rento ja helposti lähestyttävä parturi-kampaamo Lahden keskustassa. Liikkeen palveluihin kuuluvat mm. hiusten leikkaus, pidennykset, permanentit, värjäykset ja juhlameikit. Liikkeen vetäjänä toimiva Piia Larinto on pitkän linjan kauneusalan ammattilainen ja on kampaamoyrittäjyyden lisäksi toiminut alalla myös kouluttajana kaksi vuosikymmentä.

Digijeti toteutti Kampaamo Liikkeen uudet verkkosivut.

DigiJeti-logo-white

Miksi valita Digijeti

  1. Henkilökohtaista räätälöityä palvelua – olemme pieni ja ketterä toimija, jonka toiminnalla on kasvot ja suorat puhelinnumerot.

  2. Kokemukseen perustuvaa edelläkävijyyttä – monipuolinen kokemuksemme käytännön liiketoiminnasta kuluttaja- ja B2B-kaupan parissa auttaa meitä ymmärtämään liiketoiminnallisia tarpeitasi keskimääräistä digitoimistoa paremmin.

  3. Läpinäkyvää asiantuntijapalvelua – yhteistyö kanssamme on läpinäkyvää ja selkeästi mittaroitua. Tiedät, mihin rahasi menevät ja mitä saat vastineeksi.

  4. Tulosohjautuvaa tukea – tuottamamme data-analytiikka auttaa yritystäsi maksimoimaan markkinointipanostuksillesi parhaan mahdollisen sijoitetun pääoman tuoton.

  5. Asiakas toiminnan keskiössä – työkalumme ovat digitaalisia, mutta toimintamme inhimillistä. Palvelu perustuu henkilökohtaiseen palveluun kasvokkain ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön.

Ota Yhteyttä

Yhteydenottopyyntö