Bluumo.fi

digijeti.fi bluumo.fi referenssi

Bluumo on täysin uudenlainen hyvinvointipalveluiden verkkokauppa kuluttajille ja yrityksille. Samalla Bluumo toimii keikkatyöalustana ja digitaalisena salonkina hyvinvointialan ammattilaisille. Bluumon Web App teknologialla rakennettu digitaalinen alusta mahdollistaa esimerkiksi hieronnan, hiustenleikkauksen, jalkahoidon tai vaikkapa urheiluvalmennuksen tilaamisen kotiin tai työpaikalle. Asiakas saa palvelun sinne, missä hän palvelun haluaa vastaanottaa. Samalla palveluita tarjoava ammattilainen vapautuu kivijalkaliikkeen sitovuudesta ja liiketoimintaa rasittavista kiinteistä kuluista.

Digijeti tukee Bluumoa digitaalisten myynti- ja markkinointityökalujen integroimisessa alustalle sekä kyseisten työkalujen määrittelyssä. Projekti toteutettiin yhteistyössä JMC Nordicin kanssa, joka vastasi Bluumo.fi selainsovelluksen teknisestä toteutuksesta. 

DigiJeti-logo-white

Miksi valita Digijeti

  1. Henkilökohtaista räätälöityä palvelua – olemme pieni ja ketterä toimija, jonka toiminnalla on kasvot ja suorat puhelinnumerot.

  2. Kokemukseen perustuvaa edelläkävijyyttä – monipuolinen kokemuksemme käytännön liiketoiminnasta kuluttaja- ja B2B-kaupan parissa auttaa meitä ymmärtämään liiketoiminnallisia tarpeitasi keskimääräistä digitoimistoa paremmin.

  3. Läpinäkyvää asiantuntijapalvelua – yhteistyö kanssamme on läpinäkyvää ja selkeästi mittaroitua. Tiedät, mihin rahasi menevät ja mitä saat vastineeksi.

  4. Tulosohjautuvaa tukea – tuottamamme data-analytiikka auttaa yritystäsi maksimoimaan markkinointipanostuksillesi parhaan mahdollisen sijoitetun pääoman tuoton.

  5. Asiakas toiminnan keskiössä – työkalumme ovat digitaalisia, mutta toimintamme inhimillistä. Palvelu perustuu henkilökohtaiseen palveluun kasvokkain ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön.

Ota Yhteyttä

Yhteydenottopyyntö