Autodent.fi

digijeti.fi referenssi autodent

Autodent Oy on vuonna 2003 perustettu autonhoidon ammattilainen. Autodent tarjoaa asiantuntevia autonhoitopalveluita niin yksityis- kuin yritysasiakkaille laajasti pääkaupunkiseudulla sekä Turussa, Tampereella ja Hämeenlinnassa.  Autodent työllistää yli 60 autonhoidon ammattilaista yhteensä 15 eri toimipisteessä. Autodentin läpi kulkee vuosittain yli 50 000 ajoneuvoa, mikä tekee heistä Suomen suurimman autonhoitopalveluita tarjoavista yrityksistä.

Digijeti toteutti Autodentin uudet verkkosivut ja vastaa yrityksen Google -mainonnasta.

DigiJeti-logo-white

Miksi valita Digijeti

  1. Henkilökohtaista räätälöityä palvelua – olemme pieni ja ketterä toimija, jonka toiminnalla on kasvot ja suorat puhelinnumerot.

  2. Kokemukseen perustuvaa edelläkävijyyttä – monipuolinen kokemuksemme käytännön liiketoiminnasta kuluttaja- ja B2B-kaupan parissa auttaa meitä ymmärtämään liiketoiminnallisia tarpeitasi keskimääräistä digitoimistoa paremmin.

  3. Läpinäkyvää asiantuntijapalvelua – yhteistyö kanssamme on läpinäkyvää ja selkeästi mittaroitua. Tiedät, mihin rahasi menevät ja mitä saat vastineeksi.

  4. Tulosohjautuvaa tukea – tuottamamme data-analytiikka auttaa yritystäsi maksimoimaan markkinointipanostuksillesi parhaan mahdollisen sijoitetun pääoman tuoton.

  5. Asiakas toiminnan keskiössä – työkalumme ovat digitaalisia, mutta toimintamme inhimillistä. Palvelu perustuu henkilökohtaiseen palveluun kasvokkain ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön.

Ota Yhteyttä

Yhteydenottopyyntö